Vierwindstrekentocht en Frisse Najaarstocht 2018Vierwindstrekentocht

Deze tocht, in 2018 op zaterdag 23 juni, is een mooie gelegenheid voor deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse om met een ronde van 40 km de oefening in de benen te krijgen. Ook voor andere wandelaars biedt de tocht mogelijkheden. Zowel beginnende (15 km) als geoefende (25 km) wandelaars kunnen op 23 juni hun hart ophalen aan al het moois dat de omgeving van Pijnacker en Nootdorp te bieden heeft.

Start en finish is in de kantine van Oliveo Handbal, Zilverreigerdreef 111, Pijnacker (update je navigatie-apparaat voor de juiste bestemming).

Ook bereikbaar met Metro-E, halte Pijnacker-Zuid, ligt op ongeveer 700 m van ‘Het Nest’, de accommodatie waar ook de kantine van Oliveo Handbal te vinden is.

Het startbureau is open tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

De 40 km start vóór 9.30 uur, de 25 vóór 11 uur en de 15 vóór 12.00 uur.

Kosten: 2 euro p.p. voor leden KWBN, 3 euro voor niet-leden KWBN.

 

Frisse Najaarstocht

Wandelen in het najaar: het kan in september nog behoorlijk warm zijn. Maar er kunnen ook al koele en flink natte dagen zijn. Maar hoe dan ook: afscheid nemen van de zomer doe je het beste met een mooie wandeling in en om Pijnacker. Want in onze mooie gemeente zorgt de afwisseling van water, weiland en bos altijd weer voor een verrassende wandeling in het milde herfstlicht.

Wandelevenementen Pijnacker organiseert in 2018 op 15 september de Frisse Najaarstocht, een sportieve wandeling van 15 of 25 km in en om Pijnacker. Ook genieten van een mooie wandeling door de nieuwe natuurgebieden rond Pijnacker en Nootdorp?

Kom dan op 15 september naar de Kantine van Oliveo Handbal, Zilverreigerdreef 111 in Pijnacker (update je navigatie-apparaat voor de juiste bestemming).

Ook bereikbaar met Metro-E, halte Pijnacker-Zuid, ligt op ongeveer 700 m van ‘Het Nest’, de accommodatie waar ook de kantine van Oliveo Handbal te vinden is.

Het startbureau is open tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Kosten: 2 euro p.p. voor leden KWBN, 3 euro voor niet-leden KWBN.

Starten tussen 9.00 en 11.00 uur.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld

  
3 op 4 mei
- 46e Nacht van Pijnacker

3 juni t/m 7 juni - Avondvierdaagse

29 juni - Vierwindstrekentocht

28 september - Frisse Najaarstocht

ELKE WERKDAG

Natuurwandelingen Pijnacker

Pijnackerse Ommekomsten